Review Nachtvlinder Teske de Schepper

Persoonlijk volg ik Teske al jaren en daarom was ik erg blij toen ze deelde dat ze een eigen boek uit zou brengen. Het boek is inmiddels al even uit, maar toch lijkt het me leuk om er nog even over te vertellen.

In het boek staan afwisselend gedichten en kleine verhalen. Alles is ontzettend mooi geschreven en je hebt het echt het gevoel dat je een kijkje krijgt in Teske haar hoofd.

Hier is een foto van één van mijn favoriete gedichten uit het boek:

Veel van de gedichten ontroerden me of lieten me nadenken. Teske haar manier van schrijven is heel open en eerlijk, alsof je letterlijk haar leest in plaats van een boek. Dit maakt Nachtvlinder een heel uniek boek.

De verhalen die in het boek geschreven zijn geven ook een betere blik op het leven van Teske. Ze deelt natuurlijk een groot deel van haar leven op internet, maar toch lees je veel nieuwe dingen en zo krijg je weer een heel ander beeld van haar.

Al met al zou ik Nachtvlinder zeker aanraden! Het is een persoonlijk, uniek, open en eerlijk boek vol met mooie gedichten en verhalen.

Nachtvlinder is een persoonlijk, uniek, open en eerlijk boek vol met mooie gedichten en verhalen. De schrijfstijl is prachtig en makkelijk te lezen.

Al met al zou ik Nachtvlinder zeker aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *